zondag 23 september 2012

Te snel klaarkomen

Te snel klaarkomen was een groot probleem voor mij. Snel klaarkomen werd een obsessie voor mij. Nu weet ik dat als je te snel klaar komt, dat iets te maken hebt met je karakter en dit kun je veranderen. Niet gemakkelijk, maar wel razend snel.

Snel klaarkomen is eigenlijk goed

Te snel klaarkomen heeft namelijk veel te maken met hoe je omgaat met mensen. Ben je prestatiegericht of niet. Eigenlijk is te snel klaar komen een prima middel in de natuur. Je wilt namelijk snel een vrouw bezwangeren, zonder dat een of ander beest je in de rug springt en op eet. Dieren zijn dus gewend om snel klaar te komen. Een manier om te overleven.

Mensen daarentegen zijn het enige 'diersoort' dat hier andere gedachten over heeft. Wij moeten urenlang de liefde kunnen bedrijven. Maar eigenlijk gaat dit tegen je natuur in. Te snel klaarkomen is eigenlijk een positieve karaktereigenschap en verhoogt je overlevenskansen!

Als je er zo naar kijkt, doe je het dus eigenlijk goed. Om dit te veranderen zul je dus je karakter moeten veranderen. Misschien dat deze cursus over te snel klaarkomen je kunt helpen om je karakter te veranderen.