vrijdag 12 augustus 2011

Vroegtijdige zaadlozing

Da's inderdaad de mooie term voor te snel klaar komen: Vroegtijdige zaadlozing. Dat klinkt toch ook voor geen meter. Je hebt het toch ook niet over Precies op Tijd Zaadlozing. Dat bestaat niet. Je zou gewoon moeten klaar kunnen komen als het moment daar is, zonder daar heel erg mee bezig te zijn. Zonder dat je daarna schuldgevoelens hebt naar je vriendin.

Don't worry, be happy
Ik wil graag klaarkomen als mijn vriendin al is klaargekomen. Makkelijk zat. Iedereen happy. Een goede vriend had hetzelfde probleem. Te snel klaar komen bij zijn toch wel heerlijke vriendin (sorry Djof).

Hij heeft een of andere cursus gevolgd waarmee hij zijn ejaculatie onder controle kon krijgen. Hij zegt dat het wel een paar weken duurt, maar dat het daarna snel resultaat geeft. "Ik wil die cursus ook!", zei ik, maar hij wil hem aan mij niet geven. Damn!

"Koop hem zelf maar!", was zijn reactie. Misschien moet ik dat maar eens gaan doen. Je kunt wel blijven wachten totdat het vanzelf over gaat (misschien ben ik dan al 75) of er actief iets aan doen. Het zit tenslotte tussen je oren. Te snel klaarkomen bedoel ik, niet de rest :-)