vrijdag 1 april 2011

Snel komen!

Wanneer mag je als man klaarkomen? Is dat na 5 minuten, na 10 minuten, is dat pas wanneer je vriendin een orgasme heeft gehad, of... wanneer hoort het? Het liefst zou ik pas klaarkomen als mijn vriendin ook een orgasme heeft gehad. Dat voelt tenminste eerlijk. En niet zelfzuchtig of egoïstisch, want dat ben ik eigenlijk helemaal niet. Ik heb alles voor mijn vriendin over, maar juist op dit punt schiet ik te kort; ik kom te snel klaar.

Voorspel

Waar ik nu meer aandacht aan besteed is voorspel. Dit maakt het vrijen al een stuk evenwichtiger. Het grote nadeel van een uitgebreid voorspel is dat ik daarna helemaal niets meer presteer. Binnen 1 minuut lig ik al op mijn rug uit te hijgen van mijn eigen orgasme. Met een schuldgevoel. Ook al geeft mijn vriendin aan dat het niet erg is, je weet gewoon dat ze het niet leuk vindt. Wat doe ik hieraan.

Masturberen

Een van mijn vrienden gaf me een goede tip: als je nu van te voren (voordat je sex hebt) een paar keer masturbeert, dan hou je het vanzelf langer vol. Dit helpt wel een klein beetje, maar nog veel te weinig naar mijn zin. Er moeten toch andere mannen zijn met hetzelfde probleem, alleen durft niemand hierover te praten. Hoe los ik dit op?