zondag 20 februari 2011

Te vroeg klaar komen

Ik kom te vroeg klaar. Ik kan er weinig aan doen. Ik probeer van alles, maar het lukt me niet om het langer uit te houden dan 5 minuten. "Mijn zaadlozing uitstellen! Ik mag niet klaarkomen!" zijn gedachtes die tijdens sex continu naar boven komen. Ik ben niet meer bezig met vrijen, maar heb sex met de gedachte om niet klaar te komen. Totaal gefixeerd op iets wat ik NIET wil doen. Dat kan toch niet meer. Sex is niet meer leuk, je kunt het ook niet meer vrijen noemen, het is een psychisch probleem waar ik zo snel mogelijk vanaf wil. Het liefst gisteren nog.

Sex drive

Ik ben altijd al iemand geweest met een enorme sex drive. Was er al vroeg bij en wist alles al. Masturberen deed ik regelmatig en ook hier kwam ik altijd snel klaar. Niet erg natuurlijk. Het wordt anders als je een vriendin hebt die het ook lekker wilt hebben. Die een echte man wilt. Tenminste zo voelt dat. Ik voel me geen echte man. Een echte man kan toch een vrouw behagen; in ieder geval langer dan een paar minuten! Damn!

Vrouwen komen niet zo snel?!

Waar mannen vaak te snel klaarkomen, hebben vrouwen het tegenovergestelde: bij hen kan het soms erg lang duren als de omstandigheden niet goed zijn. Misschien ligt het hier wel aan. Zou ik de omstandigheden kunnen veranderen, zodat het bij mij ook langer duurt? Misschien is dit wel de truuk om mijn orgasme uit te stellen...